't Logementje

Het Logementje is een heerlijk huisje

voor twee personen. Als je op je terrasje zit aan de voorkant kijk je uit over de camping en kun je het reilen en zeilen ervan bewonderen. Aan de zijkant kijk je op de tuin en kun je in alle rust genieten van al het groen om je heen. 

Bij binnenkomst sta je meteen in de sfeervolle zit- en eetkamer. De keuken is voorzien van een tweepits elektrisch fornuis , waterkoker en een Nespresso-apparaat, er is voldoende servies voor vier personen en een koelkast met vriesvak. Er zijn gerieflijke fauteuils om in weg te zakken bij de flatscreentelevisie. Het trapje oplopend is er een tweepersoonsbed waar je van één kant in kunt. Er is een aparte douche en toilet en een ruime kledingkast. 

Er is wifi, vloerverwarming en het huisje is voorzien van dubbelglas. Eén kleine hond is welkom, de tuin is niet afgesloten.

Wij gaan duurzaam om met het milieu door het gebruik van zonne-energie, het scheiden van afval en het gebruik van biologische schoonmaakmiddelen.

Het Logementje is per week, midweek of weekend te huur, inclusief beddengoed, handdoeken, toeristenbelasting en schoonmaak, mits is achter gelaten zoals het is aangetroffen. 

Voor prijzen zie reserveren.


Van harte welkom!