Chambre d'amis

Van alle gemakken voorzien,

is ons huisje voor twee personen, met een boomgaard en veranda, gemaakt van balken uit een oude watermolen. U hebt veel privé aan de achterkant waar schaduw- en zonplekjes zijn om heerlijk te zitten. De tuin is omsloten met dikke hagen, er staan verschillende fruitbomen, er is een grote buitentafel en gelegenheid om een gasten te ontvangen. 

De keuken is voorzien een vijfpits gasfornuis en oven, koelkast, koffiezetapparaat en een Nespresso, waterkoker en wasmachine. De badkamer is met een regen- massagedouche toch net weer even anders, met een wastafel en toilet. Er is een aparte slaapkamer met twee losse bedden en een vide met derde bed zodat je met twee of drie personen kunt logeren. 

Er is vloerverwarming en dubbelglas. Het is wel een beetje gehorig naar het buurhuisje, het Logementje. Eén hond is welkom, de tuin is niet afgesloten.

Wij gaan duurzaam om met het milieu door het gebruik van zonne-energie, het scheiden van afval en het gebruik van biologische schoonmaakmiddelen.

Verhuur is minimaal per twee nachten.

De huur van het Chambre is inclusief beddengoed, handdoeken en toeristenbelasting.  

Wij streven er naar dezelfde dag op uw bericht te reageren doch uiterlijk binnen twee dagen.

Twee nachten verblijf, 2 personen

Verhuur is per minimaal per twee nachten te reserveren

per nacht meer 

€230


€115

Derde persoon

per nacht 

€30

Hond

per nacht, maximaal 1 

€5

Kruiwagen hout

het is mogelijk een vuurtje te stoken in de terraskachel

€12

De verhuur is inclusief toeristenbelasting, linnengoed en schoonmaak, mits de woning wordt achtergelaten zoals het is aangetroffen.

 Beschikbaar?