Een Franse charmecamping aan de voet van de Jansberg.


Wij zijn open van 28 maart tot 1 november.


Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen van dinsdag 13 oktober hebben wij besloten de Orangerie wel open te laten maar alleen voor kleine groepjes van eigen huishouden. Er is beperkt plaats. 

De receptie is open maar u wordt verzocht buiten te blijven en vandaar te betalen of vragen te stellen.


Scroll verder naar beneden voor meer foto's.


Een prachtige landschappelijke camping aan de voet van de Jansberg in Franse sfeer. Persoonlijk, kleinschalig, met ruime plaatsen midden in de natuur en een Orangerie waar u met slecht weer behaaglijk kunt vertoeven. De boomkwekerij is een oase van rust waar bijzondere bomen een coulisselandschap ontvouwen met uitzicht op het Reichswald en de Sint Jansberg. Vanuit uw caravan of tent loopt u zo het bos in voor mooie wandelingen door de heuvels. Een uitgebreid fietsgebied begint al als u ons terrein verlaat. Groesbeek is bekend als wijnstreek met feesten en een gezellig centrum waar van alles te doen is. Hebt u speciale wensen?  Wij denken graag met u mee, en hebt u geen kampeermiddel dan kunt u logeren in een Belltent of inéén van onze sfeervolle vakantiewoningen.

Wij heten u van harte welkom!

Michel en Marjan


Het Coronavirus.

  • Houd 1,5 meter afstand (2 armlengtes) van anderen.
  • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog.
  • Gebruik papieren zakdoekjes om uw neus te snuiten en gooi deze daarna weg.
  • Schud geen handen.
  • Was vaak uw handen.
  • Vermijd drukte en geef elkaar de ruimte, ook in het toiletgebouw.

Mocht u liever geen gebruik maken van het openbaar sanitair, dan kunt u bij ons een toiletje en een douchezak huren.

Buiten mogen mensen bij elkaar komen mits zij 1,5 meter afstand tot elkaar bewaren.

In de Orangerie zijn gasten welkom, maximaal met 4 personen per tafel, ook hier hanteren we minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar.

U kunt gebruik maken van de buiten-wasplaats aan de buitenzijde van de schuur. U kunt daar ook warm water halen.

Het is maar een kleine wasplaats. Mocht het bezet zijn dan kunt u de afwas misschien later of bij uw eigen kampeerplek doen.

U kunt contactloos betalen met uw telefoon.

Was uw handen met zeep en houd afstand, dan houden we elkaar gezond.

Hebt u vragen neem gerust contact op. 

Contact

.

Fietsen en wandelen, te zien en te doen...

Vanaf De Zoete Aagt heeft u talloze mogelijkheden voor wandelingen, fietstochten of uitstapjes naar Nijmegen, Gennep of de Maasheggen. Maar ook naar plaatsjes over de grens zoals Kleef, Kranenburg en Goch. Op verschillende kleine locaties spelen bandjes en zijn exposities. Wij adviseren u graag over mogelijke uitstapjes.

Gelegen in het prachtige Noord-Limburgse heuvelland ligt het plaatsje Breedeweg dat hoort bij de gemeente Berg en Dal. 


Onze streek krijgt steeds meer bekendheid om het overweldigende landschap, de rijke cultuurhistorie en bijzondere wijnbouw.

Groesbeek, waar Breedeweg tegenaan ligt, biedt u vele restaurants, terrassen en gezellige kroegjes. Van frietjes tot culinaire verrassingen, voor iedere prijsklasse is wel iets te vinden. Er is een gezellig centrum met een wekelijkse markt en allerhande winkeltjes, een ambachtelijke bakker, VVV kantoor, pinautomaat en verschillende supermarkten voor al uw boodschappen.

Oktober 2020 

Met regenweer is het goed toeven in de Orangerie, welkom!

Hier vind u nog meer foto's.

Foto's

Vakantie of iets bijzonders te doen?


Klik de foto's aan voor meer informatie.

Slapen in een Belltent, ongekend ruimte en toch kamperen.

Kamperen of logeren in één van onze vakantiewoningen.

De Orangerie, onze huiskamer.

.

Even voorstellen, onze huisjes....

Chambre d'amis

Ons grootste gastenverblijf, een gezellig en sfeervol huis in franse sfeer voorzien van alle gemakken voor twee, maximaal drie personen.  Er is een overdekt terras en een eigen boomgaard met veel privacy, u hebt uw eigen badkamer met douche en toilet.

Alle ruimte voor een heerlijk verblijf.

't Logementje

Dit fijne huisje heeft uitzicht op de camping en een eigen terras aan de zijkant. Het is ingericht voor twee personen met beneden een open keuken en zitgelegenheid. Boven is een vide met een tweepersoonsbed, een douche en apart toilet. In ieder hoekje is verassend ruimte gecreëerd.

't Keetje

Een heel lief klein woonwagentje voor twee personen om even samen te zijn en te genieten van rust. Er is een tweepersoons uitschuifbed zodat u overdag wat meer ruimte kunt creëren. Een eenvoudige maaltijd bereiden is mogelijk. Uiteraard is er tuinmeubilair aanwezig om lekker buiten te zitten.

In de hoogseizoendagen, zoals Pasen, Pinksteren, Hemelvaart en de Vierdaagse week zijn de huisjes alleen voor de hele periode te huur.

De Woonwagen.

Terug in de tijd in deze geheel authentiek gerestaureerde Zelhemse woonwagen met de klinkende naam 'Princesse Noble' naar een appelras uit de boomgaard waar de wagen in staat. De ruimte is in drieën verdeeld, een keuken met eettafel, de salon en een slaapkamer met een tweepersoonsbed. Door de deuren naar het achterbalkon ziet u alleen maar groen en kan de zon u 's morgens wekken. 

De woonwagen is niet van ons en alleen via de eigenaar te boeken.

We kijken uit naar uw bezoek