Slapen in een Belltent

De Belltenten gaan na 5 oktober in de berging ivm vocht en aanslag. Volgend jaar april zetten we ze weer op en ben je zeer welkom.

De ultieme kampeerervaring.

Vanaf 1 april 2021 staan de tenten weer op het Grote Veld. Het zijn twee Belltenten. Grote kampeertenten van 6 meter doorsnee, allebei met een tweepersoons bed met aparte matrassen. De tent heeft hogere zijwanden waardoor je meer effectieve ruimte hebt dan in een tipi. De tenten hebben goede bedden, deze zijn opgemaakt, en er kunnen veldbedjes worden bij gehuurd tot maximaal 4 personen. De veldbedjes zijn 180 lang en 70 cm breed, slaapzak en kussensloop meenemen.

Ze zijn prachtig van binnen, je ervaart echt een tentgevoel maar dan heel ruim en comfortabel. Aan beide kanten is een ingang, daarmee kun je hem bij warm weer lekker doorwaaien, en hij is volledig voorzien van muggengaas.

De tenten staan samen op een groot veld waar ook anderen kunnen kamperen met hun eigen tent of caravan. Er is een vuurplaats en een buitenkeuken om je maaltijd te bereiden, een watertappunt en heel veel natuur. Er is servies en keukengerei om een maaltijd te kunnen bereiden. Honden zijn helaas niet toegestaan. Er is geen stroompunt in de tent, wel op het veld.

Kamperen als kunst, met zo min mogelijk middelen in een zo natuurlijk mogelijke omgeving. De vogels, de bomen en het gras, het licht, de lucht en verder niets.... de luxe van eenvoud. Kom genieten!


Per nacht

2 nacht 60.-, 3 nachten of meer 50.-, per nacht voor 2 pers.

extra veldbedje (180 cm lang) p.p. per nacht 

€70

€50

€5