Trouwen

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!

Een prachtige lokatie voor het ja-woord

Jullie huwelijksdag moet onvergetelijk en zorgeloos worden en wij helpen je daar graag bij. Misschien hebben jullie al helemaal voor ogen hoe deze bijzondere dag eruit moet gaan zien? Het eerste wat geregeld moet worden is de locatie, een mooie plek die helemaal bij júllie past, en dat heeft alles te maken met wie jullie zijn...

Onze sfeer is romantisch, knus, intiem, natuurlijk, buiten, beetje stoer, casual en zo budget als jullie zelf willen. Past dit bij jullie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

.

.

.

.


De Zoete Aagt is er voor de ceremonie, een feestelijke toast, het diner zoals jullie het willen, en een intiem feest binnen of buiten voor maximaal 50 gasten. Wil je toch een groot feest, dan kunnen jullie het feest geven bij Boscafe Merlijn, 5 minuten lopen verder waar jullie avondgasten kunnen aanschuiven zodat wij het voor onze campinggasten ook fijn houden.  https://www.merlijn.de/ )

Om te ervaren of onze trouwlocatie iets voor jullie is, zijn jullie van harte welkom om te komen kijken en de sfeer te 

proeven. Dan zie je vast voor je hoe jullie het willen inrichten, de kleur, taart, het eten bij het kampvuur, biologisch of uitgeserveerd aan lange tafels onder de bomen. Wij denken graag met je mee.

Bij ons is het mogelijk te trouwen en te overnachten in één van onze vakantiewoningen, de woonwagen of op het tipiveld waar je met je gasten kunt kamperen of op de camping zelf, zodat je 's morgens samen nog na kunt genieten van jullie geslaagde dag.

Wanneer wil je trouwen? 

Als de datum is geprikt wacht niet te lang met het boeken van je reservering.

Trouwen in het Prieel


€350

Huren van het tipiveld weekend (er staan geen vaste tenten)

aankomst vrijdag na 15.00 uur, 

vertrek maandag voor 11.00 uur

met 20 personen

meerdere personen

€500
€5.00 p.p. per nacht

Huren van het tipiveld voor 1 nacht 

met 20 personen,

meer personen,


€200.-

€10.- p.p.