De woonwagen

De woonwagen 'Princesse Noble'

U kunt de woonwagen reserveren voor een weekend, midweek of langer, via het telefoonnummer                    van Kees 06 3060 8191, of met onderstaand boekingsformulier.

Maar dan gaat u ook werkelijk terug in de tijd in deze geheel authentiek gerestaureerde Zelhemse woonwagen met de klinkende naam 'Princesse Noble', genoemd naar een appelras uit de boomgaard waarin de wagen staat. De ruimte van 3 bij 9 meter is in drieën verdeeld met een keuken met eettafel, de salon met de originele schuifdeuren met in het glas geslepen bloemmotieven en een onyx schoorsteenmantel. Achter de salon bevindt zich de slaapkamer met een tweepersoonsbed en openslaande deuren naar het achterbalkon van waar u alleen maar groen ziet en de zon u 's morgens kan wekken onder het gezang van de vogels.

Kleine kinderen en huisdieren zijn niet toegestaan i.v.m. de kwetsbare spullen waar u gebruik van mag maken. Ook mag er niet worden gerookt. 

Huurprijzen

Weekend

aankomst vrijdag 14.00 uur

vertrek zondag 15.00 uur

€195.-

Midweek

aankomst maandag 14.00 uur

vertrek vrijdag 11.00 uur

€270.-

Week

aankomst in overleg

€410.-

                           Bij de prijs is inbegrepen gas en elektriciteit, linnengoed en schoonmaak                                     mits achtergelaten zoals aangetroffen.

Online boeken